Så nöjd!


 Lycka när jag lyckats gå från oss över lilla provisoriska bron för att sen knata vidare 110 meter ☺
 
När jag väl kom hem igen efter ett besök hos sjukgymnasten så var lyckan total då jag fick så mycket beröm att jag tränat så bra att jag fick 5 av 5 👍.
 

Våga vägra blomkrukor

Jag har verkligen haft en skön helg och för mig innebär det bra väder, mindre värk än vanlig och så har jag kunnat vara ute o fixat med blommor.
Gillar att ta vara på gamla hinkar, kärl o burkar som kan kan bli blomkrukor.
 
Zinkhink o träkol funkar bra till pelargon och lite grönt som hänger.
 
Här får en gammal vattenbehållare i koppar agera blomkruka.
 
På vagnen hamnar bara gamla och rostiga ting ☺

Det vänder!

Nu har det gått 4 veckor sen jag fick en ny knäled, det har varit tuffa veckor med mycket värk, frustration, sömnlösa nätter och tårar och det känns just då som det aldrig kommer bli bra. Men så när man minst anar det så händer det och framstegen börjar komma så smått. Igår hade jag en bra dag och lyckades vara ute i 4 timmar och plantera blommor och pulade på gården utan att jag hade ont. Jag var väl som lite inställd på att jag skulle få ett bakslag i dag men inte då, höger knät värker inte och håller sig på plats men däremot så känner jag av det andra knät desto mer. Det är faktiskt en rätt häftig känsla att INTE känna den värk som plågat mig i så många år, så nu längtar jag ju till den dagen då jag kan få till så jag har två friska knän!
 
 
 
Blommor för mig är som den bästa terapin även fast allt tar 3 ggr så lång tid så är jag glad ATT jag gör det!
 
 
Hade förvarnat Pär att jag behövde bärhjälp, men inte då envis som jag är så satte jag fast en korg på rullatorn och så fixade jag tom det själv 😀
RSS 2.0