Torsdag morgon

Vad passar bättre än att baka matbröd en gråmulen och regnig morgon.

 Fick för mig tolv i natt att sättas tre degar.
 
Pär var som extra nöjd med nybakade ciabatta med kummin och fänkål. Nu blir det till att vila resten av dagen.

Heldag på flotten

Sent på torsdag kväll frågade vi våra nya vänner här i Handsjön om inte dom ville följa med oss ut på flotten en heldag vid Långnäshålet för sol och bad.
Jag personligen älskar möten med människor och det kändes som hel rätt att ta med Markus och Karin tillsammans med våra vänner från Stockholm Helené och Peder och WOW vilken helt underbar dag vi fick!
 
Pärs kaptensmössa var spännande och än mer spännande var det ju att få styra flotten själv !
 
Vi hade service på flotten, rätt snabb så serverades det " Ett Två Tre Fanta Rosé", ja´ jag lovar gubbarna våra behövde inte vänta så länge på sin kalla öl!
 
 Här njuts det för fullt!
 
 Barna hittade nya vänner att leka med och trivdes bra.
 
 Långnäshålet levererade en magisk dag!
 
Skugga för gubbarna och för små som behöver sova middag.
 
Efter en heldag tillsammans sex vunxa och tre barn så tyckte vi att vi lika gärna kunde fortsätta hemma hos oss. Peder och Helené stod för middagen och det blev så gott!
Sen hade vi århundrades roligaste diskning MEN dom bilderna törs vi inte lägga ut - men så mycket som jag skrattade denna kväll och natt iom att det blev efter fest hos Markus och Karin....nämen det har jag inte gjort på huuuur länge som helst!
Jag och Pär säger T A C K till för att ni förgyllt våra dagar!
 
 
 

Vänner på besök!

Det har som varit full fart sen Gäddraget 15 juli och framtill i förrgår. Så tiden har som inte funnits eller täckning för att göra inlägg 😊
Onsdag i förra veckan kom våra vänner från Stockholm, vi hann som med en välkomstdrink innan det var dags för middag.
Vi bjöd på röding som Pär såklart har fiskat. Den här gången blev det filéer som grillades och till det en matig sallad och sås à la Phertan - magiskt gott!
 
 Efter middagen tog vi tur med flotten och kapten Maja styrde upp det hela ☺
 
 Mamma i familjen valde istället att lägga sig som ett kuttersmycke i fören 😉
 
 Det blev lite brygghäng och rosé på Kajplats 2.
 
 Får hem i vacker solnedgång.
 
 Det var en magisk kväll och våra vänner uppskattade verkligen detta!
 
På torsdag morgon var det jag och Helené som drog till Vemdalen för lite shopping och Vemdalen design har snabbt blivit vännens favvo butik :-)
 
För att vi skulle orka gå på marknaden i Vemdalen så tog vi en fika inne på hembygdsgården och vännen min har fullfokus på instagrammande och svälja kaffet ;-)
 
Vi hann med en sväng till Skalet också och vad möts vi av där om inte ett gäng renar. I mitt tyckte på helt fel plats utan för gymmet och frisörsalongen, men dom kanske ville bli av med lite päls då det är så varmt och träna lite styrka inför vintern ;-) Det var i alla fall kul för vänninan att få se dessa djur på nära håll :-)
 
Väl hemma så fick jag hjälp med dukningen !
 
Åh vi fick även hjälp med maten eller rättare sagt jag och Pär blev bjudna på middagen som var så god och smakade extra gott ute och i värmen!
 
Jamen efter middagen fick väl jag och vännen ett ryck att vi skulle fara ner till fina Trollöga för att avnjuta det sista i våra glas......men som tur var så insåg jag snabbt att när vi väl skulle vara framme så skulle det inte finnas nå kvar i glasen då det är en skumpig väg :-)
 
Det här blev som bättre glas ;-)
 
Det var en såndär magisk kväll vid Trollöga!
 
Maja tog en prommenad ner till oss, fin bild på mor och dotter!
 
Fin kväll med fina vänner <3
 
 
RSS 2.0