Nu är det nära !

Lång dag som nu börjar ta slut! Nu ligger jag och funderar på hur jag kommer känna i knät typ om en vecka, hur känns det att vara smärtfri i ett knä, kommer jag bli smärtfri, kan inte minnas hur den känslan är då jag har ont i t j u g o år, det är lite smått galet! Första operationen som jag gör i Östersund jag har fått ett fantastiskt bemötande och känner mig redan "hemma". Det är lite konstigt detta kommer bli min 16:e operation och jag har aldrig varit så lugn och avslappnad dom nu! Nu ska jag försöka få mig lite sömn kan bli tufft med ett dunkande knä och 3 snarkande gubbar 😉

Lite nervös

Inser att jag är nog lite omedvetet nervös inför operationen då jag hela tiden och då menar jag hela tiden måste ha något att göra så jag slipper "tänka" på det som komma skall. Ja´ jag vet, jag borde inte vara nervös då detta kommer att bli min operation nummer 16 i ordningen men ju äldre jag blir desto nojigare blir jag, undra om det är någon som kan känna igen sig i det ?! Söndagen gick åt till att plocka och fixa lite samt, planera vad jag ska ha med mig till sjukan.
Alla mattor rullas bort för säkerhets skull, det gäller ju att minimera risken för snubbel :-)
Trots min artros i bägge händerna så försöker jag hålla dom i gång men jag blir förbannad när jag märker att ett pill som luffarslöjd inte var helt optimalt för mig, men men jag har alltid velat testa så sagt och gjort. Blev inte den vackraste skapelsen men det är mitt första försök så visst är jag lite nöjd!
Trots mina svåra ledproblem så som måste jag försöka att hela tiden ha något att göra mellan varven jag kan vara uppe för smärtan för att sen lägga mig och vila (läs sova). Så jag satte om mina små plant och hoppas att dom blir väl omskötta då jag är bort, men ska sanningen fram är jag skit orolig att Pär "glömmer bort" att se till dom. Om jag blir kvar längre än 2-3 dagar så kan jag behöva ringa en vän ;-)
De senaste dagarna har verkligen bjudit på Aprilväder big time, men i morse 5:30 vaknade i alla fall jag till blå himmel och sol. Ja´ sen att det vara ett gäng kallgrader det struntar jag i, då jag kände att S O L E N verkligen har lyst med sin frånvaro och i dag vill jag bara tanka in en massa energi! Ha en fortsatt bra dag!

Gårdagen

Lördagen gick bl.a åt till att serva Pär med god mat så han snart blir frisk!
Man kanske inte tror det men ibland misslyckas jag med maten, skulle gjort ostkorgar men den slutade med smörstekt lantbröd (som jag bakat såklart) och egen räkröra.
Middagen blev en av mina favoriter med tigerräkor med både hetta i form av chili och samba olek sötman från ananas som läggs på en bädd av risnudlar.
Åh mellan solstunderna, snön och blåsten så passade jag på att sätta ut lite penséer, mår så gott när jag får vara ute och poa på gården. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag ser framemot operationen och en ny knäled!
RSS 2.0