Redan onsdag!

Veckorna går så fort trots sjukskrivning.
I måndags tog jag mig kraft till att beta av fem samtal som alla var inom sjukvården och så blev det ett brev till Ersta och ett till Östersunds Sjukhus, ja´ jag säger då det att det är tur att jag är pigg och frisk i skallen annars hade jag aldrig orkat med att vara så här sjuk!
Det som golvade mig i måndags var att artrosen i mina händer blivit så mycket sämre och min nya läkare på Hälsocentralen gav mig "handarbetsförbud" = inget som mottogs med jubel precis.
Så det där med stickningen får jag allt lägga på is ett tag :-(
 
 
 
 
I går åkte jag till Svenstavik för att ha ett möte med Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan och det gick så himlans bra att jag tyckte att jag var värd att få fira lite på ett café  och summera intryck :-)
 
 
 
Jamen påtal om intryck så var jag som tvungen att stanna till innan jag hoppade in i bilen igen efter att jag hämtat in posten. Stannade till reflekterade över att solen sken det hade den inte gjort på flera dagar, och när jag då står där på min grusväg jamen då tvingar jag mig själv att se det som är bra/positivt och inte foka så mycket på det som är dåligt och det som jag faktiskt inte just nu kan ändra på.
 
 
Onsdag som sagt dag är det jag som har ett pep talk med mig själv inför ett möte jag ska på imorgon!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0