Ett samtal

 
Solen skiner och det har varit en fin dag och jag har tagit vara på den.
Så ringer det på mobilen, hemligt nummer och rösten känner jag ej igen blir så förvånad så det ända jag uppfattar är "från Karolinska Universitet Sjukhus i Huddinge"...men vad hette han vad ville han säg😊
Ersta gör sist Huddinge gör sitt nu hoppas jag verkligen att Östersund tar sitt ansvar och ser till att ordna en sk. betalningsförbindelse för mig och att det går snabbt!
Allt känns alltid lite enklare när solen skiner ☺
 

Arbetsträna och Leader möte

Jag hade en mycket jobbig natt, natten till onsdag, med värk och tårar, ja´ det är inte roligt när smärtan är så kraftig att inga tabletter hjälper och tårarna bara kommer.
Det var skönt att mötas av detta sken av soluppgången när nattsömnen varit dålig och jag ville inget hellre än att stanna i sängen än att arbetsträna.
Väl uppe, en dusch och lite gott kaffe jamen då känns det ändå rätt okey!
 
Jag ska bearbeta min kära sambo att vi måste gallra skogen lite så vi får in än mer av solen för det är som balsam för själen! Men men vi har ett gäng andra projket som är viktigare :-)
 
 
 
Arbetstränade i fyra timmar och det är tuffare än vad jag någonsin hade trott, jag blir så trött men det är ändå en skön trötthet. Jag känner ju verkligen att jag får komma igång och anväda hjärnkontoret. Det var lite extra kul igår när jag fick åka iväg och titta på och planera min nya arbetsplats, där jag kommer att sitta fr o m april :-)
 
Väl hemma så sov jag lite middag för att ladda om och åka iväg på något som heter Leader gruppen, ett möte som jag gick på för att lära mig mer om bygden, lära känna nya människor och få en inblick i vad man kan utveckla runt om i bygdens byar. Åh jag säger bara "ojojoj" vad mycket man kan göra och jag hade verkligen ingen aning om att det bl.a finns så många sätt att söka bidrag för olika projekt.
Återigen så märker jag hur min "jobbhjärna" går igång och intresset för bl.a tursimen är stor och vad man kan göra för oss som bor i bygden :-)
Spännade det här !!
 
 
 
 
 
 
 
 

Frukost, lunch och middag tillsammans med vänner

Jamen söndagen som gick var den softaste på länge :-)
Åkte till några vänner för att leverera ett paket kaffe då deras hade tagit slut och ni vet ju själva att bästa kaffestunden är ju den direkt på morgonen, eller hur ;-)
Det blev lång och skön frukost tillsammans och efter ett tag så drog våra karlar iväg för att stycka lite älg. Medan "fruarna" blev kvar i stugan för att planera nya aktiviteter i byn och samtidigt såklart roa kidsen i stugan. Vännerna tyckte det var onödigt att vi skulle åka hem för att äta lunch och sen komma tillbaka, jamen det blev väl lite enkel varmkorvs lunch med goa tillbehör.
Karlarna var tvungen att fortsätta stycka och mala älgkött så dom drog igen och medan vi fortsatte att surra om allt mellan himmel och gjord och tiden bara flyger iväg när man har roligt :-)
Innan vi egentligen vet ordet av det så sitter vi där på middag och vilken middag sen då Älgkött och sallad. Men kom igen, färskare än så är kan man fasen inte få det styckad och stekt samma dag....ja´ det är sån lyx för mig!
Både jag och Pär behövde verkligen en sån här skön söndag för att orka med det som komma skall på gården :-)
RSS 2.0