Älskar dig mamma !

Men alltså, denna kvinna i mitten som är min mor är den mest fantastika kvinna jag vet!
Mamma kom upp till oss i Handsjön för att fira julhelgen och vi har haft det så galet mysigt och roligt på alla sätt och vis. Vi har bara varit, vi har pimplat röding i -27 och sol, vi har haft middag med vänner, vi har hunnit shoppat, vi har ätit gott och verkligen njutit av tiden med varandra <3
Det som känns extra fint och härlig är att Pär verkligen älskar sin svärmor och har verkligen I N G A problem med att hon är hos oss i typ en vecka eller mer.
Åh som vanligt så tycker jag att det är "jobbigt" när mamma åker hem då vi är så tajta.
Älskar dig mamma <3
 
 

1 år sen stormen Ivar och 2 år som förlovad!

 
Så här såg det ut hos oss för precis på dagen ett år sen.
Precis när "förlovningsmiddagen" var klar så gick strömmen men vi var beredda på att det värsta kunde inträffa så det var bara på med varsin pannlampa :-)
 
 
I år hade jag fixat lite ute på farstukvisten tills Pär kom hem.
Det är ju som vår förlovningsdag idag och det är svårt att inte komma ihåg stormen Ivar då den inträffar samma dag.
Jag minns den 12 december 2013 som det vore idag, oron, kylan, vinandet, ljudet, eldandet men framförallt chocken man fick dagen efter då man såg vad denna naturkraft hade gjort.
 
 
Så här såg det ut påväg ner till vårt älskade Trollöga.
 
 
 
Rotvältor i massor!
 
 
Svärfars hus klarade sig med en halv meter!
 
 
Gunnars hus på Näset fick sig en törn men det kunde ha gått så mycket värre.
 
 
Åh partyhuset som Pär en gång i tiden byggde blev det bara kaffeved av. Det är verkligen här på Näset som man än idag blir påmind om att det har varit en storm som hette duga....nä Ivar menar jag såklart ;-)
Så här i efterhand så må jag ju säga att jag är en erfarenhet rikare!
 
 
Åh det är med den här mannen som jag firar förlovningsdag nummer 2, i år var det förövrigt 10 år sen vi träffades och jag är fortfarande galet kär i Pär!
Påtal om galet, så är den här bilden tagen från ett fruktansvärt kuligt party i somras och vi gick som all in;-)
 

Det trodde jag aldrig

Jag minns det som det var igår, fast i själva verket har det gått exakt ett år sen vi kom hit upp till vårt fritidshus och vi skulle stanna här i en hel månad, hinna med och fira både jul och nyår.
Jag var sjukskriven och Pär hade tagit ut semester och komptid för att vi skulle kunna unna oss denna lyx och Pär gjorde det mycket för att jag skulle få må bättre. För är det någon som sett skillnaden på mig när jag var i Handsjön kontra Stockholm så var det Pär <3
 
Redan då hade vi drömmar om att få flytta till hit permanent men det kändes så främmande och långt borta,
men nu har ju faktiskt drömmen gott i uppfyllelse och det trodde jag aldrig skulle så kort tid efter att vi köpte huset. Just nu lever jag min dröm <3
 
 
Bilden är tagen för ett år sen än så länge ser huset likadant ut på utsidan, men oj vad vi ändå har hunnit med förrändringar på insidan under denna korta tid med enkla medel!
 
RSS 2.0