Fredag morgon

Att göra frukost till "lillebror" en fredag morgon, ja´ det är för en känsla av tacksamhet och glädje! Att han hade tid, tog sig tid att komma till oss igår och sova över för att dra vidare på sin turné idag...ja´ det gör mig så glad och det kan jag leva på länge!
 
 
Nu har jag bror min åkt vidare så då är det dags för mig att sätta fart! Plocka undan, diska, baka, plocka bär och sen förbereda för vännerna som kommer ikväll och även dom skall sova här en natt. Ja´ ni anar nog inte hur glad jag är att huset vårt är stort och har många sängplatser :-) Älskar verkligen att nära och kära kommer på besök och tar sig tiden att stanna kvar ett dygn eller två.
Åh det bästa av allt....det är full rulle resten av veckan...längtar så till allt och alla <3
 
 
 

Längtar!

Idag har jag bokat in lyxiga kroppsbehandlingar på Storhogna Högfjällshotell och Spa för mig och mamma.
Längtar som redan nu att mamma ska komma upp och vara här i en vecka och sen att bara hon och jag far dit upp en heldag och bara är, njuter och jag för skämma bort henne!! Ja´ för nu äntligen ska jag få ge min eller visst vår present till mamma då hon fyllde 70 år i juli, men just den dagen då hon fyllde kunde inte vi åka ner iom att vi flyttade samma vecka. Åh Pär ger mer än gärna bort denna present till sin svärmor och lite till mig bara han "slipper" vara med själv ;-)
Men istället har jag tänkt ut att han ska få laga en "go´middag" till oss alla tre tills vi kommer hem, tror att han uppskattar det mer än att vara på ett spa hotell !
 

154 år

 
Detta gevär låg på vår vind och idag fick vi av en slump veta att den är gjord av två bröder i Bingsta nära Svenstavik 1860.
Mannen ville köpa det av oss, men nej den är inte till salu tillhör som huset!
 
RSS 2.0